لیست اختراعات محمدمهدي اميري
دستگاه اندازه گيري استفامت قلبي عروقي كه در زمينه فني پزشكي ورزشي مي باشد. چون معلولين از ناحيه پا و حتي سالمندان كه نمي توانند روي پا بايستند و استقامت قلبي عروقي خود را اندازه گيري كنند. ما در اين طرح به دنبال آن هستيم كه با اختراع اين دستگاه كه شامل: يك دستگاه اسپيرومتر كه ظرفيت هوازي ريه هاي فرد را اندازه گيري كرده و بر روي صفحه نمايشگر اسپيرومتر نمايش داده مي شود و يك عدد گرنومتر كه مسافت طي شده را بر روي آن كه در پشت صندلي قرار گرفته نشان داده مي شود و يك عدد فشار سنج كه روي دسته صندلي قرار گرفته كه معلول مي تواند با به گردش در آوردن محور گردان ميزان ضربان قلب و تعداد تنفس خود را بالا برده و آماده اندازه گيري تست هاي م ختلف مي باشد. ميزان مقاومت محور گردان متناسب با توانايي فرد قابل تغيير است با اين طرح مي توانيم مشكل عمده اي از معلولين و سالمندان جامعه را حل نماييم.
بسمه تعالي زمينه هاي فني اختراع :مكانيك،برق و كشاورزي همانگونه كه از عنوان اختراع معلوم است هدف اصلي از ساخت اين دستگاه تبديل يك فرآيند سنتي كه همان جمع آوري دستي گياه آزولا و مواد زائدتوسط توري،سبد،دست و... مي باشد به يك فرآيند صنعتي كه جمع آوري مكانيزه از سطح آب با مكانيزم نوار نقاله ي زنجيره اي(chain Conveyor) و انتقال آن به خشكي مي باشد است،قابل توجه كه اين دستگاه مي تواند با شعايي نامحدود و تا عمق 50 cm ،تمامي آزولاها و مواد زائد موجود در سطح آب را با سرعتي بالا و بهينه جمع آوري كرده و محيطي جديد و سالم در منطقه مورد استفاده كه مي تواند:تالاب ها،آبگيرها،درياچه هاي طبيعي و مصنوعي واقع در پارك ها و تفريگاه هامي باشد؛ايجاد كند. ( قابل ذكر است تا با مطالعه اخبار ضميمه شده درباره تالاب انزلي و مشكلات ايجاد شده توسط گياه آزولا و مواد زائد به يك مثال كاربردي جهت استفاده از اين دستگاه توجه شود.) بعضي از برجستگي هاي مهم اين اختراع را مي توان : 1.سادگي در طراحي،ساخت و اجرا 2.كارآمدي بالا 3.بومي بودن حداكثري علم و قطعات 4.ايجاد ارزش افزوده بر سرمايه گذاري انجام شده 5.كارآفريني
روش انساني كردن آنتي بادي ها يكي از تكنيك هاي پيشرفته مهندسي ژنتيك و همولوژي مدلينگ است. اين تكنيك در سراسر دنيا شناخته شده و با استفاده از روش هاي استاندارد در مورد آنتي بادي ها انجام گرفته و براي اولين بار نيست كه در دنيا با اين روش آنتي بادي هاي درماني موشي براي كاهش ايمني زايي به اين شكل توليد مي شوند. با وجود اين، سالانه تعداد زيادي آنتي بادي هاي موشي جديد كه پتانسيل درماني دارند به فرم انساني شده تبديل شده و ثبت اختراع مي شوند. اين ثبت اختراع ها بمنظور حمايت از نوع توالي اسيد آمينه اين آنتي بادي ها انجام مي گيرد كه خصوصيات منحصر بفرد بيولوژيك يك آنتي بادي را تعيين مي كنند. موضوع اين اختراع حمايت از توالي اسيد آمينه يك آنتي بادي انساني شده با نام هرسينتوزوماب (Hersintuzumab) است كه داراي اثرات مهار رشد و تكثير روي سلول هاي سرطاني با بيان بالاي گيرنده شماره 2 فاكتور رشد انساني (HER2) مي باشد. آنتي بادي هرسينتوزوماب در تركيب با آنتي بادي تجاري Trastuzumab داراي اثرات مهاري قوي تري روي رشد سلول هاي سرطاني نسبت به تركيب دو آنتي بادي تجاري Trastuzumabو Pertuzumab است و مي تواند در درمان انواع سرطان ها بصورت جدا يا تركيبي مورد استفاده قرار بگيرد.
اتصال هندزفري سيمي به گوشي تلفن با باز و بسته شدن يك درب يا اتفاق شبيه آن كه نشان دهنده رفتار مشكوك و غير مجاز است. شبيه سازي شده است از گوشي هاي تلفن همراه مبتني بر سيستم عامل هاي قابل برنامه نويسي استفاده شده است. برنامه اي براي گوشي نوشته مي شود كه به محض اتصال هندزفري سيمي به دستگاه و يا جدا شدن از آن، پيام كوتاه هشداري را به شماره (يا شماره هاي) از پيش تعيين شده مي فرستد و در صورت نياز شروع به فيلم برداري و ضبط صدا مي نمايد. بدين ترتيب عليرغم كم هزينه بودن و سهولت نصب و استفاده قابل بهره برداري در شرايط مختلف (ب و روز، باران، مه و ...) و مكان هاي دور از دسترس فاقد برق، تلفن و انتن دهي قوي مخابرات مي باشد و نيازمند شارژ مجدد در فواصل زماني كوتاه نيست.
پروتئين ROR1 به ميزان زياد بر سطح سلول هاي توموري در بسياري از سرطان هاي هماتولوژيك و تومورهاي جامد بيان شده ولي در سلول هاي نرمال تقريبا بياني ندارد. فيوژن پروتئين هاي مختلفي شامل بخش خارج سلولي پروتئين ROR1 و پپتيدهايي از توكسين كزاز بهمراه ناحيه Fc مولكول IgG براي غلبه بر تولرانس سيستم ايمني طراحي و توليد شد. شدت پاسخ ايمني و توان مهار رشد تومور توسط اين فيوژن پروتئين ها در مدل حيواني ارزيابي شد. نتايج نشان داد كه در موش هاي ايمن شده با برخي از اين فيوژن پروتئين ها رشد و تكثير تومور كاملا متوقف گرديد. اين فيوژن پروتئين ها مي تواند بعنوان كانديد واكسن براي درمان انواع سرطان ها با منشا بيان بالاي ROR1 مطرح باشد.
بيماري كزاز، بيماري كشنده اي است كه توسط نوروتوكسين باكتري كلستريديم تتاني ايجاد مي شود. اين توكسين به سلول هاي عصبي اتصال يافته و با ممانعت از آزاد سازي نوروترانسميترهاي مهاري، منجر به انقباض طولاني مدت عضلات و مرگ مي شود. آنتي بادي هاي خنثي كننده توكسين، به آن اتصال يافته و مانع از اتصال آن به سلول هاي عصبي مي شوند. در حال حاضر در ايمونوتراپي غيرفعال كزاز از آنتي بادي هاي پلي كلونال انساني عليه توكسين كزاز استفاده مي شود كه از جمله مشكلات مربوط به آن ها مي توان به هزينه بالاي توليد، محدوديت منابع انساني، خطر انتقال عوامل عفوني انساني، ناهمگوني سري هاي مختلف توليد و ايجاد پاسخ ايمني در برابر ساير پروتئين هاي سرم اشاره نمود. آنتي بادي هاي مونوكلونال كايمرك موشي-انساني بسياري از محدوديت هاي ذكر شده را ندارند و جايگزيني نواحي ثابت زنجيره هاي سنگين و سبك در آنتي بادي هاي كايمريك، سبب كاهش احتمال برانگيخته شدن پاسخ هاي ايمني عليه آن ها در انسان مي شود. در اختراع حاضر آنتي بادي هاي مونوكلونال كايمريك موشي-انساني اختصاصي نوروتوكسين كزاز به نام هاي c-1F2C2 و c-1F3E3 توليد شده اند كه به تنهايي يا به صورت تركيبي، قادر به خنثي سازي توكسين در مدل حيواني هستند.
يكي از مهمترين انواع سرطان به خصوص در بانوان سرطان پستان است كه متاسفانه سالانه باعث مرگ و مير بسياري از مبتلايان مي شود. براي انتخاب درمان اين نوع سرطان لازم است تا بيوماركرهاي مرتبط با اين بيماري توسط تكنيك ايمونوهيستوشيمي (IHC) مورد بررسي قرار گيرد. از مهم ترين بيوماركرهاي سرطان پستان مي توان گيرنده استروژن (ER)، گيرنده پروژسترون (PR)، Ki67 و P53 را نام برد كه با بررسي آنها در تكنيك IHC اطلاعات ارزشمندي در مورد پيش آگهي بيماري، سير آن و پاسخ به درمان به دست مي آيد. بررسي اين بيوماركرها با استفاده از آنتي بادي هاي منوكلونال انجام مي شود. در اختراع حاضر آنتي بادي مونوكلونال اختصاصي جديد عليه ER، PR، Ki67 و P53 با ايمن سازي موش ها با استفاده از پپتيدهاي برگرفته از توالي اين پروتئين ها توليد شدند و اختصاصيت آنها با الايزاي اختصاصي پپتيد و رنگ آميزي IHC بافت هاي نرمال و سرطاني مختلف بيان كننده اين گيرنده ها ارزيابي و مورد تاييد قرار گرفت. بعلاوه ايزوتيپ و ثابت ميل تركيبي، قدرت شناخت آنتي ژن طبيعي در فلوسايتومتري و وسترن بلات توسط اين آنتي بادي ها بررسي شد Mouse monoclonal antibodies against human Estrogen and Progesterone receptor, Ki-67 and P53
موارد یافت شده: 7